PERSBERICHT 2 oktober

Donderdag 3 oktober arriveert de beroemde Franse boer en activist Jose Bove op Schiphol voor een persconferentie in Felix Meritis in Amsterdam. (16.00 - 18.00 uur) Bove komt naar Nederland ter gelegenheid van de Nederlandse vertaling van zijn boek 'Le monde n'est pas une marchandise': 'De wereld is niet te koop'.

Hij zat in de gevangenis wegens de symbolische afbraak van een McDonald's vestiging in aanbouw in Millau in Frankrijk. Hij weigerde zich vrij te laten kopen.

De Nederlandse dierenactivist Dafne Westerhof verwelkomt hem samen met de uitgever Lemniscaat op Schiphol en brengt hem in de Boze Beesten Bus naar Amsterdam.
Na de persconferentie neemt hij plaats bij haar en Miss Universe in de hooiberg in de etalage van boekhandel Scheltema. (19.00 - 20.00 uur) Daar zullen zij een uur lang praten over actievoeren en hoe de landbouw zich heeft ontwikkeld tot een geindustrialiseerde bedrijfstak.

Dafne Westerhof


DIERENDAG - VRIJDAG 4 OKTOBER 2002

U bent van harte welkom op
Vrijdagmiddag 4 oktober a.s.
Boekhandel Scheltema
Koningsplein - Amsterdam
(vanaf CS met tram 1, 2 en 5)
op de eerste verdieping - 'petit cafe'
13.00 uur - 16.00 uur

LIVE MARATHON INTERVIEW
Theodor Holman praat met Dafne Westerhof over haar nieuwe spraakmakende varkensproject en neemt met haar het afgelopen dierenjaar door. Haar aanpak, het geheim van een succesvolle actie, Pim Fortuyn, toekomstplannen etcetera.

p.s.
Miss Universe - roepnaam Missie - is erbij en ligt aan hun voeten!

| mail | hoofdmenu |