Lees het artikel in het blad 'Leven'
Varkensmassage op het Beloofde Varkensland


pagina 1 en pagina 2


Terugblik op
de Grote Varkens-Verwen-Dag
op 'Het Beloofde Varkensland'

zaterdag 1 juni 2002

VARKENSMASSAGE voor
Aagje, Vrouw Vos, Billie Bofkont en Mannetje Bromsnor.

Toen ik AAGJE als 3 weken oud biggetje uit de bio-industrie redde was het een neurotisch, zenuwachtig beestje. Je kon gewoon het bio-industrie-lot van miljoenen van haar familieleden aan haar merken. Ze krijste veel, zomaar op niks af en s'avonds als ik even bij haar in het stro lag gilde ze de hele boel bij mekaar als ik heel voorzichtig mijn hielen probeerde te lichten. Iets heel anders dus dan hangbuikzwijn BILLIE BOFKONT, die wel argwanend is voor vreemden, maar verder de rust zelve. Wat te doen? Hoe kon ik Aagje meer op haar gemak krijgen?

Geheim Varkensplekje
Ik bedacht me dat ik cursussen klassieke massage had gevolgd voor mensen. En hoe rustig en ontspannen die massages altijd werkten. Bovendien heeft dat op jezelf ook een goed, kalmerend effect. Aan de slag dus met die kleine onruststoker. Ik begon de varkensmassage-sessies en gebruikte dezelfde technieken als bij de mensen. Vooral de lange strijkbewegingen en de vibraties deden haar kleine biggenlijfje goed. Aagje knapte zienderogen op. Al gauw ben ik toen ook BILLIE BOFKONT en VROUW VOS op deze manier gan verwennen. Even kriebelen op hun geheime varkensplekje, onder de voorpoten, en hup daar vallen ze al slap neer, klaar voor de grote verwen-sessie.

Schaamteloos Genieten
AAGJE is inmiddels een kolossale zeug van 4 jaar en ik masseer haar nog steeds. Als ze helemaal ontspannen is kan ik helemaal op haar grote lijf gaan liggen, dat vindt ze heerlijk. En ik ook! MANNETJE BROMSNOR is sinds oktober ook van de partij. Hij laat zich al deze heerlijkheden eveneens goed bekomen. Het bijzondere van deze varkensmassage is het intens fysieke contact dat je dan met je varkens hebt. Daardoor leer je ze steeds beter kennen. Iedere keer sta ik weer versteld hoe fijngevoelig en besnaard deze dieren toch zijn. En hoe verschillend deze unieke persoonlijkheden zijn. En hoe schaamteloos ze zich kunnen overgeven. Varkens kunnen genieten als geen ander. Wat een geluk om temidden van deze beesten te kunnen leven.
ps.
Belangstellenden die dit ook willen leren
zijn welkom op 'Het Beloofde Varkensland'.
Ook regelmatig demonstraties.
Aanmelden en info: mail@dafnewesterhof.nl

varkens-performance| mail | hoofdmenu |