De Dag van De Vega’s

groepsfoto 2d aagje met vega's

Vanmiddag een groep van 19 veganisten en vegetariërs. Ze kwamen vroeg. Om 16.00 uur moesten ze er weer vandoor. Dat liep heel anders. De laatste ging om 19.30 uur weg.

Lady Lolita stond buiten op haar zonneterras. Iedereen liep bij haar langs om een stukje appel te geven. En zij stond daar als een koningin. Het leek wel een défilé. Heel lang in de varkensmassagesalon gezeten. Vrouw Vos en Aagje uitgebreid gemasseerd, de sfeer was op het serene af. Ik heb heel veel verteld over het leven tussen de dieren, het hoe en
waarom van het afgrijselijk paradijselijke.

Arie Bombarie stal de show en wist zich voortdurend tot het middelpunt van de belangstelling te maken. Alles maakte enorm veel indruk, ook op mij. Ik denk omdat deze mensen al zo bewust gekozen hebben geen dieren (meer) te willen eten. Een welbestede dag voor iedereen.

Morgenochtend werk ik met een klant aan een businesspresentatie. Andere koek dus, maar ook heel leuk. In de namiddag komen een paar studenten van een media-opleiding een reportage maken van de dieren. Dan moest ik nu maar eens gaan slapen. Heerlijk.