DE PRINS VAN HOORN (1)

NOUS NOUS, Prins van Hoorn, blijft toch liever in zijn eigen paleis wonen en zoekt hulp

Alles wordt altijd anders bij Familie Bofkont. Nous Nous komt (voorlopig) niet op Het Beloofde Varkensland wonen. Rietje kan het niet aan. En laten we eerlijk zijn: voor Nous Nous is het natuurlijk ook veel fijner om zijn leventje als Prins van Hoorn voort te kunnen zetten ;-).

Bij Rietje komt Nous Nous op nummer 1 en bij Familie Bofkont wordt hij er een van velen. De Prins van Hoorn is nergens beter af dan bij zijn eigen persoonlijke aanbidster: Rietje.

Toen ik met de woningbouwcorporatie belde, meende ik nog enige ruimte te bespeuren. Mits het Paleis van de Prins van Hoorn goed schoon gehouden wordt. Nu ga ik Rietje helpen een huishoudelijke hulp te vinden. Betaald vanuit haar PGB (Persoons Gebonden Budget). Zie oproep PPPS.
Wordt Vervolgd.

PS
En hoe zit het dan met die crowdfunding voor Nous Nous? Om te beginnen: geweldig hoeveel mensen Nous Nous & Rietje een warm hart toedragen. Als dank ben je hierbij uitgenodigd om op zaterdag 17 augustus een kopje thee te komen drinken bij Familie Bofkont van 15.00 – 17.00 uur. Graag van te voren aanmelden: mail@familiebofkont.nl

Verder hebben we al een poging gedaan om het geschonken geld terug te storten. Tikkies teruggeven blijkt verschrikkelijk tijdrovend. Dat komt nu heel slecht uit. De Moeder van Sjonnie ligt gewond in het zwijnenhospitaal (daarover morgen meer) en dat heeft consequenties voor de huisvesting van haar samengestelde gezinnetje. En het wordt rotweer. Help!

De kans dat Nous Nous toch op Het Beloofde Varkensland opgenomen wordt, blijft (voorlopig) aanwezig. Mijn voorstel is dit: de crowdfunding wordt voor bepaalde tijd geparkeerd. We komen er op terug. Kun je daar mee leven?

PPS
En Repelsteeltje? Haar kuur zit er op. Ze heeft geen koorts meer en moet het nu verder op eigen kracht doen. Ze maakt het goed. Dokter Peter spreekt van een wonderbaarlijke genezing. TLC. Tender Love and Care. Dat komt er nu van ;-)

PPPS
Ga hier naar de oproep voor de huishoudelijke hulp voor Rietje:
https://familiebofkont.nl/2019/08/attentie-oproep/